Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (4.86 secunde)
"Un presedinte iresponsabil mai da o lovitura statului de drept" Dictionarul juridic spune ca notiunea statului de drept este, in general, utilizata pentru a sublinia diferentele existente intre regimurile democratice si regimurile autoritare (dictatoriale).
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
Adrian Vrauko) Liviu Dragnea este unul dintre cei mai comentati oameni in aceste zile. ... Liviu Dragnea s-a nascut in Teleorman, pe 28 octombrie 1962 in comuna Gratia. De profesie este inginer, iar in politica a inceput sa fie cunoscut ca membru PD.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. ... Puteti citi in continuare postarea din 7 februarie 2011.
Patru tineri sunt cercetati dupa ce politistii au stabilit ca ei faceau parte dintr-un grup infractional specializat in furturi din automobile.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a transmis, vineri, pretedintelui Traian Basescu propunea de numire a avocatului Catalin Predoiu in functia de ministru al Justitiei."Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a trimis, in aceasta dupa-amiaza (vineri - n.r.), pretedintelui Traian Basescu propunerea privind nominalizarea lui Catalin Marian Predoiu in functia de ministru al Justitiei", se arata intr-un comunicat al Guvernului.Absolvent al Facultatii de Drept, UNiversitatea Bucuretti, in 1991, Catalin Predoiu este avocat asociat la casa de avocatura Zamfirescu, Racoti, Predoiu, fiind membru al Consiliului Baroului Bucuretti din 2003.
Am fost un adversar al DNA inca de pe vremea in care se numea PNA. Motivul este simplu, si nu trebuie sa fii un geniu in materie de drept, ca sa intelegi de ce:
In articolul citat, Mircea Cartarescu apreciaza ca stresul continuu la care sintem supusi genereaza isterie, iar la rindul ei isteria genereaza stresul. Inlocuind politetea cu o blinda ipocrizie, capatam culoarea mediului in care traim.
In articolul citat, Mircea Cartarescu apreciaza ca stresul continuu la care sintem supusi genereaza isterie, iar la rindul ei isteria genereaza stresul. Inlocuind politetea cu o blinda ipocrizie, capatam culoarea mediului in care traim.
apartenenta la UE, esentiala, apartenenta la NATO, la fel de importanta, si parteneriatul strategic cu SUA, a treia mare axa de politica externa • Daca parteneriatul cu SUA, cel mai complex pe care il are romania, vizeaza interese economice, investitii, cooperare militara, apartenenta la NATO inseamna securitate iar apartenenta la UE e viata noastra de zi cu zi si sansa noastra pentru viitor • Despre apartenenta la UE as vrea sa va vorbesc astazi • Care ne sunt principalele obiective pentru aprofundarea procesului de integrare • Primul e legat de a avea un stat modern, eficient, un stat de drept • Al doilea e legata de adoptarea monedei euro si al treilea, la fel de important, dar cu o semnificatie politica deosebita, e apartenenta la Schengen • Statul de drept:
Procurorul-sef Ioan Moldovan de la Serviciul Teritorial Oradea al PNA este un personaj controversat in zona sa de competenta din nord-vestul tarii (judetele Bihor si Satu Mare).
Conflictul dintre Nastase si Iorgovan s-a declansat din cauza initiativei senatorului de a depune un denunt penal impotriva presedintelui Traian Basescu.
Proiectele celor patru coduri, penal, civil, de procedura penala si civila, facute pe genunchi de comisiile de specialitate si fara nici un fel de consultare a societatii civile, incalca flagrant drepturile omului prevazute in Constitutie.
Premierului Taricenu i-au trebuit cateva zile pentru a se dezmetici din socul loviturilor primite in ultimul timp. Raspunsurile date aseara in cadrul unei emisiuni televizate au avut insa darul de a mai stinge cateva semne de intrebare.
Incepand de ieri, Codul Penal modificat la insistentele ministrului Justitiei, Monica Macovei, dezincrimineaza infractiunile de insulta si calomnie, prevazute in articolele 205 si 206, infractiuni aflate inca din anii '60 in acesta. ... Prin modificarile ce au intrat in vigoare vor fi inasprite pedepsele menite sa descurajeze comportamentele discriminatorii.
Partidul Conservator a depus la Camera Deputatilor un proiect care vizeaza o modificare a Codului Penal, in sensul de modificare a Legii nr.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut. ... de vatamare corporala grava, parasirea locului accidentului si fals in declaratii.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
google-analytics.com